[email protected] 03 534 3075

Palvelemme 05-24.

Autopesu | Taukopaikka Aapiskukko, Pälkäne

Aapiskukon autopesu

Tervetuloa Aapiskukon uudistuneeseen autopesuun!

Haluamme tarjota autoileville asiakkaillemme parasta mahdollista ja avaamme huippumodernin uuden autopesun, joka tarjoaa sopivan pesuvaihtoehdon jokaiseen makuun ja kaikkiin tarpeisiin.

Mielestämme tärkeintä autopesussa on laadukas pesutulos ja sen voimme taata kaikkien uusien pesuvaihtoehtojemme osalta. Lisäksi tarjoamme joukon ainutlaatuisia ominaisuuksia, joilla autonpesu viedään uudelle tasolle ja joilla autonpesusta voidaan tehdä elämys.

Aapiskukon autopesu on avoinna klo 06-22 joka päivä.

Tule ja testaa!

Pesuvaihtoehdot ja hinnasto:

Kukkopesu 27,90 €

Aapiskukon autopesun ykköspesu, joka tekee autosta kuin uuden. Kukkopesu sisältää modernin autonpesun kaikki herkut: tehostettu esipesu autolle ja vanteille, puhdistava ja värikkään elämyksellinen Foam Sensation -laavavaahto, vuodenaikaan soveltuvat erikoispesuaineet sekä erityisen hellävarainen pehmoharjapesu ja tehokas kuivaus. ShineTecs-erikoisvahaus antaa auton maalipintaan ainutlaatuisen kiillon. ShieldTecs-käsittely muodostaa auton maalipinnalle pitkäaikaisen suojan.

Kiiltopesu 24,90 €

Kiiltoa ja pitkäaikaista suojaa. Kiiltopesu sisältää modernin autonpesun kaikki herkut: tehostettu esipesu autolle ja vanteille, puhdistava ja värikkään elämyksellinen Foam Sensation -laavavaahto, vuodenaikaan soveltuvat erikoispesuaineet sekä erityisen hellävarainen pehmoharjapesu ja tehokas kuivaus. ShieldTecs-käsittely muodostaa auton maalipinnalle pitkäaikaisen suojan.

Tehopesu 22,90 €

Auto puhtaaksi tehokkaasti ja perusteellisesti. Tehopesu sisältää kaiken tarpeellisen ja vähän enemmän: tehostettu esipesu autolle ja vanteille, tehokas ja puhdistava pesuvaahto, nykyaikaiset erikoispesuaineet sekä erityisen hellävarainen pehmoharjapesu ja tehokas kuivaus.

Pehmoharjapesu 19,90 €

Säännölliseen pesuun soveltuva hellävarainen pehmoharjapesu. Esipesu autolle ja vanteille, puhdistava pesuvaahto, nykyaikaiset erikoispesuaineet sekä erityisen hellävarainen pehmoharjapesu ja tehokas kuivaus.

Suksiboksipesu 21,90 €

Nyt auton voi ajaa pesuun suksiboksi katolla. Sisältää esipesun autolle ja vanteille, puhdistavan pesuvaahdon ja nykyaikaiset erikoispesuaineet. Osa autosta pestään pehmoharjoilla ja osa harjattomasti.

Harjaton pesu 19,90 €

Nopea ja hellävarainen pesuvaihtoehto säännölliseen pesuun. Tehostettu esipesuaine ja korkeapainepesu irrottavat kevyen lian. Myös vanteiden pesu tapahtuu harjattomasti.

Kukkopesu lumenpoistolla 28,90 €

Aapiskukon autopesun ykköspesu, joka tekee autosta kuin uuden. Lumenpoisto tapahtuu ennen pesua tehokkaalla puhaltimella. Kukkopesu sisältää modernin autonpesun kaikki herkut: tehostettu esipesu autolle ja vanteille, puhdistava ja värikkään elämyksellinen Foam Sensation -laavavaahto, vuodenaikaan soveltuvat erikoispesuaineet sekä erityisen hellävarainen pehmoharjapesu ja tehokas kuivaus. ShineTecs-erikoisvahaus antaa auton maalipintaan ainutlaatuisen kiillon. ShieldTecs-käsittely muodostaa auton maalipinnalle pitkäaikaisen suojan.

Kiiltopesu lumenpoistolla 25,90 €

Kiiltoa ja pitkäaikaista suojaa. Lumenpoisto tapahtuu ennen pesua tehokkaalla puhaltimella. Kiiltopesu sisältää modernin autonpesun kaikki herkut: tehostettu esipesu autolle ja vanteille, puhdistava ja värikkään elämyksellinen Foam Sensation -laavavaahto, vuodenaikaan soveltuvat erikoispesuaineet sekä erityisen hellävarainen pehmoharjapesu ja tehokas kuivaus. ShieldTecs-käsittely muodostaa auton maalipinnalle pitkäaikaisen suojan.

Foam Sensation Laavavaahto

Foam Sensation Laavavaahto

ShineTecs-erikoisvahaus

ShineTecs-erikoisvahaus

ShieldTecs-erikoiskäsittely

ShieldTecs-erikoiskäsittely