[email protected] 03 534 3075

Palvelemme 05-24.

Somearvonta 20.-23.9.22 säännöt | Taukopaikka Aapiskukko, Pälkäne

Somearvonta 20.-23.9.22 säännöt

TIKTOK/FACEBOOK/INSTAGRAM ARVONNAN SÄÄNNÖT 2022

1. Järjestäjä

Kilpailun järjestää Pälkäneen Aapiskukko Ky

kysymyksissä voit lähettää sähköpostia [email protected]

Kilpailu alkaa 20.9.2022 ja päättyy 23.9.2022.

3. Osallistuminen ja voittajien valinta

Kilpailuun voi osallistua 20.-23.9.2022 TikTokissa/Facebookissa/ Instagramissa kommentoimalla, kenelle antaisi toisen polttoainelahjakortin a´50€.  Kilpailuun osallistuminen edellyttää julkisia profiileita osallistuvassa mediassa. Arvontaan osallistumisen ikäraja on 13-vuotta. Osallistuminen ei edellytä tuotteiden tai palveluiden ostamista. Arvomme yhden voittajan / somealusta

4. Palkinnot

Pälkäneen Aapiskukko Ky arpoo yhteensä kolmelle voittajalle. Voittajien kommenteista tykätään ja niihin vastataan, lisäksi voittajaa yritetään tavoittaa yksityisviestillä (dm,messenger, yksitysviesti)

Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen vuorokauden sisällä, on järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.

Palkinnot tulee noutaa Aapiskukosta Pälkäneeltä. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi eikä sitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle.

5. Henkilötiedot

Emme käsittele osallistujien henkilötietoja eikä niitä tallenneta

6. Muuta huomioitavaa

Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Aapiskukko ja pidätämme itsellämme oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on Aapiskukolla oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta.

Aapiskukko ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Instagram ja Facebook eivät sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kilpailua millään tavalla, eikä kilpailu liity mitenkään Instagramiin tai Facebookiin.

Päivitetty 20.9.22